Kort om Kairon Reflexologi

Kairon Reflexologi är en unik vidareutveckling av zonterapi. Medan den traditionella zonterapin ofta slutar vid fotknölarna har Kairons grundare Karl-Axel Lind kartlagt zonterapin över hela kroppen och på alla nivåer: kroppsligt, mentalt och själsligt. Det gör Kairon Reflexologi till ett mycket kraftfullt verktyg för att behandla olika typer av åkommor.

Om mig

Behandling vid åkommor

Under årens lopp har jag kunnat hjälpa många människor med problem och värk på många sätt.

 

Personer med migrän har många gånger blivit hjälpta. Somliga så gott som besvärsfria och andra har fått drägligare liv där man avsevärt har minskat tillfällena med migränvärk.

 

Människor med magproblem har också kunnat få lindring av reflexologi.

 

Reflexologi har en mycket avslappnande verkan på kroppen. Stressymptom och sömnsvårigheter är en del av det man kan få hjälp med genom behandlingen.

Ninna Boman är mitt namn och jag gick min utbildning till diplomerad reflexolog/zonterapeut  hos Svenska hälsoteamet 2005.

Jag har sedan 2006 haft mitt företag Ninna's Zonterapi och drivit den mer eller mindre aktivt under åren. Jag erbjuder en behandling som heter Kaironreflexologi.

Jag har min verksamhet på Karlskogavägen 3 i Degerfors och

dit är mina kunder välkomna. Jag har också i mån av tid kunnat erbjuda hemma behandlingar hos kunden. Då har jag min bänk med mig och vi har hittat en ostörd yta hemma hos personen

i fråga.

Akut ryggskott och vid nedsatt rörelseförmåga är exempel på då jag besökt kunden ifråga.